Pokosím za Vás | inštalácia robotických kosačiek

Obchod

Zľava!

Husqvarna Automower® 410XE NERA

Original price was: 2,649.00 €.Current price is: 2,449.00 €.

Husqvarna Automower® 410E NERA je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou do 1000 m² s funkciami EdgeCut a vyhýbaním sa objektom.

Odporúčame k tomuto produktu

Popis

Robotická kosačka s funkciami EdgeCut a vyhýbaním sa objektom

Husqvarna Automower® 410E NERA je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou do 1000 m². Kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka 410E NERA ponúka možnosť voľby inštalácie s fyzickými vodičmi alebo inštalácie s bezdrôtovou technológiou Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie, a to s presnosťou 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov. Vďaka integrovanej funkcii Zone Control si môžete upraviť trávnik podľa svojich potrieb a vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s rôznym nastavením prostredníctvom aplikácie Automower® Connect. Rovnako ľahko je možné vytvoriť dočasne zakázané zóny na uchovanie sezónnych divokých kvetov alebo oblastí záhradných projektov.

Kosačka detekuje a vyhýba sa objektom, čo zaisťuje presné kosenie a znižuje riziko nárazu a neplánovaných zastavení. Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete svoju kosačku sledovať odkiaľkoľvek na svete a integrovať ju do vašej chytrej domácnosti. Odosielajte príkazy, zobrazujte a zmeňte nastavenie kosačky a prijímajte upozornenia pre úplnú kontrolu nad trávnikom.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 20 kg
Plocha kosenia

do 1000m2

Typ ohraničenia

Vodič (virtuálne je možné ako príslušenstvo)

Značka

Husqvarna

Možno by sa Vám páčilo…